4,6K
God morgon! Och happy fredag på er!
Jag är fortsatt skruttig med lite hosta och allmän viruskänsla i kroppen men inget värre än så, det blir en lugn hemmahelg.
Nu ska ni få ett så gott recept! Perfekt i matlådan, som lunch, till utflykten etc!
Välj själv om ni vill ha tunnbröd eller omelettwrap! Här nedan ser ni omelettwrap.
Lax, wasabi, purjo, keso och krasse – vilken underbar kombo!
Laxwrap med keso, wasabi och krasse
- Portioner: 1
Ingredienser
Omelettwrap:
- 2 ägg
- 1 msk grädde/vatten
- 1 tsk Lindroos psyllium (eller motsvarande ljust pulveriserat psyllium)
- 2 krm salt
- kokosolja att steka i
Fyllning:
- 1 isbergssalladsblad
- 2 skivor kallrökt lax
- 3–4 msk keso
- 1 tsk wasabi
- 2 msk färskost
- 1/2– 1 msk finhackad purjolök
- klippt krasse
Instruktioner
Vispa ihop ingredienserna till wrapen.
Stek den gyllenbrun på båda sidor.
Låt svalna. Blanda wasabin med färskost.
Montera salladsblad, lax, wassabi, keso, purjo och krasse ovanpå. Rulla ihop. Rulla in i folie om den ska ätas på språng!
Notering
PS! Gott att blanda wasabin med 1-2 msk färskost! Blir lite krämigare! =)