Laxbiffar med ost och citron

av Åse

Halloj!

Vilket ruggigt väder vi har haft här i HBG ända sedan i går! TVI!
Man vill ju bara häcka inomhus men jag har en busy busy dag och har redan varit ute i ruggvädret tidigt i morse, nu ska jag strax svida om och bege mig till gymmet.
I kväll ska jag på msygöppning av en ny restauramg här i HBG med Daniel – kuuuuul!

Tittar in med ett såååå enkelt men gott recept! Inga WOW bilder men det blir det inte alltid 😅

Laxbiffar / Laxburgare är ju ett enkelt men gott sätt att servera lax på!
I dessa biffarna har jag förutom lax även ost och lök och smaksatte med citron och dill – Inget ägg behövs.

Jag serverade dm med en limebearnaise och brocoli och ugnsrostad potatis.

 

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Laxbiffar med ost och citron


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

Ingredienser

500 g laxfilé
1/2 gul lök
1 dl riven smakrik ost
1 pressad vitlöksklyfta
1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar
skalet av 1 citron
ev. hackad dill


Instruktioner

Mixa filéerna i en mixer men inte till en slät röra utan bara till småbitar.
Blanda ihop laxen med salt, peppar, vitlök, citron, lök och riven ost.
Forma biffar och stek i smör några minuter på varje sida tills de fått fin färg. Tänk på att inte översteka dem.

Servera med valfritt tillbehör

Annons för TrendRehab

JULKAMPANJ

Min kod 56KILO ger  25% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!

Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)

TrendRehab

2 kommentarer

Kerstin 29 december, 2022 - 20:27

Fantastiskt goda!!
Och tack för en härlig blogg med både roliga restips och massor med god mat <3
Kram

Svara
ÅsaS 1 oktober, 2021 - 20:18

Laxbiffar lät ju gott och spännande! Måste göra det nån dag framöver.
Njut helgen!
Kram

Svara

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.