Ingredienser
- 200 gr. champinjoner
- 1 gul lök
- 2 vitlöksklyftor
- 1 burk ajvar relish mild (340 g)
- 2 dl kokosmjölk
- 4 portionsbitar laxfiléer
- 200 gr. skalade räkor
- 250 g körsbärstomater
- 1 påse färsk bladspenat (70 g)
- salt & peppar
- deodoriserat kokosfett att steka i
Instruktioner
- Skiva svampen, finhacka lök och vitlök och fräs i lite kokosfett. Halvera tomaterna.
- Vispa ihop ajvar relish, kokosmjölk, 1/2 tsk salt och 1/2 tsk peppar och häll över grönsakerna. Rör ner laxen och låt allt koka i ca 7 minuter. Rör ner tomater, badspenat och räkor och hetta upp snabbt. Servera genast.
- Förberedelsetid: 5
- Tillagningstid: 10
Näringsinnehåll
- Portioner: 4