Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Kycklingsallad med bacon, ädelost och dijondressing


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

  • Författare: Åse
  • Portioner: 2

Description

140 g bacon, stek knaprigt
2 kycklingfiléer, utbankade
1 avokado
80 g bladsallad
4-6 romanticatomater
1/2 gurka
2 msk rostade solroskärnor
50 gram ädelost

Dressing:

1/2 dl naturell olivolja
1/2 msk äppelcidervinäger eller vit balsamvinäger
1/2 msk dijonsenap
1/2 msk honung
lite flingsalt/svartpeppar


Ingredienser

Stek baconet knaprigt och låt kycklingen steka med de sista 6 minutrarna (3 minuter på varje sida)
Låt kycklingen vila under folie i 10 minuter. Skiva upp.
Montera salladen på en bädd av sallad och strö de övriga ingredienserna ovanpå.
Ringla salladen över.