Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Kyckling med dijonsenap och basilika


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

  • Författare: Åse
  • Portioner: 4

Ingredienser

4 stora kycklingfiléer
3 dl grädde
2 dl creme fraiche
2 dl riven mozzarella, påse
1 kruka basilika
3 msk dijonsenap
1 tomat
3 vitlöksklyftor
salt & svartpeppar


Instruktioner

Sätt ugnen på 200 gr.
Putsa kycklingfiléerna, krydda dem med tex Vegeta och peppar.
Hetta upp en stekpanna med lite smör/olja.
Stek dem på båda sidor, de ska bara få färg. Lägg över i ugnsform.
Skiva tomaten och lägg på filéerna.
Repa av alla basilikablad och hacka, strö sedan över.
I en kastrull vispa ner grädde och creme fraiche. Rör ut dijonsenapen och riv eller pressa i vitlöken.
Smaka av med salt och peppar.
Häll över kycklingen, strö över ost. Gratinera i ugnen ca 20 min.
Servera med ditt favorittillbehör!