Hej hej på er!
Jag dammade av den här godingen i lördags, slurp!
Det gick ner kan jag lova!
Kyckling som tillags i en ljuvlig krämig sås med smak av dijonsenap och basilika.
Kycklingen försöker jag i het panna.
Tomat i mat – love it!
Grovt hackad basilika ger ytterligare smak.
Den goda såsen hälles sedan över.
Toppa med riven mozzarella (påsmozzarella)
Efter 20 minuter doftar det ljuvligt.
Hoppas ni provar och gillar!
Skriv utKyckling med dijonsenap och basilika
- Portioner: 4
Ingredienser
4 stora kycklingfiléer
3 dl grädde
2 dl creme fraiche
2 dl riven mozzarella, påse
1 kruka basilika
3 msk dijonsenap
1 tomat
3 vitlöksklyftor
salt & svartpeppar
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 gr.
Putsa kycklingfiléerna, krydda dem med tex Vegeta och peppar.
Hetta upp en stekpanna med lite smör/olja.
Stek dem på båda sidor, de ska bara få färg. Lägg över i ugnsform.
Skiva tomaten och lägg på filéerna.
Repa av alla basilikablad och hacka, strö sedan över.
I en kastrull vispa ner grädde och creme fraiche. Rör ut dijonsenapen och riv eller pressa i vitlöken.
Smaka av med salt och peppar.
Häll över kycklingen, strö över ost. Gratinera i ugnen ca 20 min.
Servera med ditt favorittillbehör!
JULKAMPANJ
Min kod 56KILO ger 25% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)