Hej hej!
Jag är hemma och mellanlandar lite, en dag på språng!
Varit en bra träningsvecka hittills, så skönt att vara igång igen.
Dagarna börjar alltid med en 30-40 minuters hundprommis och i förmiddags mötte jag upp mamma på gymmet efter den vid 10. 30 min på löpbandet och 30 min styrka sedan. Kropp & knopp säger tack ❤️
Tänkte bara tipsa lite om den här rätten som är en variant på mitt recept på kycklingförswok!
Detta är en proteinrik middag, låg i kolhydrater som mättar otroligt bra trots att det är väldigt lite energi (kalorier) i den.
Jag gillar sjögräsnudlar i den här rätten men man kan använda vilka nudlar man vill.
Väljer man äggnudlar eller risnudlar så blir det inte en rätt som är låg i kolhydrater dock som ni nog förstår =)
Yum yum yuuuuum! Snabbmat men inte onyttigt för det.
Skriv ut- Portioner: 4
Ingredienser
500 g kycklingfärs eller kalkonfärs
1 tsk salt
1 krm peppar
3/4 msk gul curry
3/4 msk paprikapulver
2–3 tsk sambal oelek
2 pak choi
4 vitlöksklyftor, skivade
1 liten burk med skivade bambuskott
1 liten burk med vattenkastanjer
1 liten burk med Minimajs
1 dl japansk soja (gärna tamari)
1 dl vatten
2 tsk sesamolja
kokosolja utan smak att steka i eller liknande olja
ev. koriander
Instruktioner
Fräs färsen i olja i en stekpanna. Rör ner kryddorna.
Skär av blasten på pak choi och skär det vita i skivor, låt sedan bladen vara kvar. Skiva vitlöken i tunna skivor.
Skölj sjögräs nudlarna och klipp i mindre bitar.
Stek vitlök och pak choi. Rör ner bambuskott, vattenkastanjer och minimajs och fräs ihop allt.
Rör ner japansk soja, sesamolja och vatten och blanda.
Servera genast, gärna med koriander.
4 kommentarer
Ser FANTASTISKT gott ut. Ska absolut provas! 🙂
Ha det bäst. Kramar!
Kram tillbaka och trevlig fredag! <3
Hej, jag undrar var du köpt den fina lilla lampan på soffbordet. MVH Christina