Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

  • Författare: Åse
  • Portioner: 4

Ingredienser

4 kycklingfiléer
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
2 msk smör
1 gul lök
4 vitlöksklyftor
250 g champinjoner
140 g Bacon
3 dl grädde
2 dl creme fraiche
1 msk dijonsenap
1 msk kycklingfond
ev. lite kinesisk soja
2 rejäla nävar bladspenat
2 dl riven parmesan


Instruktioner

Putsa kycklingfiléerna, krydda dem med tex Vegeta och peppar.
Hetta upp en stekpanna med lite smör/olja.
Stek dem på båda sidor ca 5 minuter på varje sida.
Ta upp och lägg dem på fat så länge.
Finhacka lök, vitlök, skiva champinjoner och stek i lite olja eller smör. Klipp baconet i mindre bitar och stek det knaprigt. Lyft upp baconet till hushållspapper och lägg sedan på fat med lök- och svampfräset.
I samma panna Häll i grädde, creme fraiche, dijonsenap, fond, soja, parmesan och spenat.
Lägg i kycklingen igen och lök. svamp- och baconfräset och låt småputtra i ca 6-7 minuter.
red ev. med lite redning.
Servera med ditt favorittillbehör.