Hej hej!
Alltså detta ihållande regn! Man kan ju bli trött för mindre!
Jag har dock piggat upp mig med lite sen lunch! Den här! Muuuuuums! Vad gott detta är =)
Jag hade blomkålsris men man kan ju servera vad man vill till.
Prova detta och säg vad ni tyckte.
Man kan ha vilken ädelost som man vill men jag gillar roquefort. Gillar man inte ädelost alls, välj färskost som philadelphia.
Man kan ha tex babyspenat istället för pak choi, smaksak!
Kyckling i ugn med roquefortsås
- Portioner: 4
Ingredienser
600 g kycklingfilé
1 lök
2 vitlöksklyftor
smör att steka i
1 paket bacon
3 dl creme fraiche
1 dl vatten
1 msk kycklingfond
2 msk mango chutney, gärna extra kryddig
2–3 tsk japansk soja
peppar
140 g roquefort
1/2 pak choi, bladen.
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 gr.
Finhacka lök och vitlök. Skär kycklingen i mindre bitar. Klipp bacon i mindre bitar och stek knaprigt, låt rinna av på hushållspapper.
Stek kycklingen så den får lite färg, lägg över i ugnsform.
Koka upp creme fraiche, vatten och vispa ner resterande ingredienser. Smaka av med soja och peppar.
Häll såsen över kycklingen, lägg på pak choi och bacon. Sätt in i ugn i ca 20 minuter.
STARTA 2025 STARKT!
Min kod 56KILO ger 20% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för viktminskning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)
4 kommentarer
Helt klart ny favorit hos oss, supergott!
Åh dra mig baklänges vad gott!!!
https://johannagrahn.se
Åh Galliano! Vete tusan om jag klarar det 😂 I unga år blev det lite för mycket av den drycken, men kanske får ge det en chans nu 😄
Ser gott ut iaf 😘
Haha! Fattar 🥴🤣 Fast smaken är inte såååå tydlig in denna 😜 Hoppas du vågar prova!☀️ Här blir det en nu!