Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Kyckling Cordon Bleu LCHF


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

Ingredienser

Sås

  • 2 dl creme fraiche
  • 1 dl grädde
  • 2 msk dijonsenap
  • 2 dl riven lagrad ost
  • salt

Lasagnen

  • 4 kycklingfiléer
  • 150 g rökt skinka
  • 16 skivor Emmenthaler i skivor
  • 2 kulor mozzarella (á 125 g)
  • salt, peppar
  • 1 dl hackad persilja

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 gr.
  2. Förbered pastaplattorna enligt det här receptet
  3. Koka upp creme fraiche, grädde, dijonsenap och salt.
  4. Dra av från plattan och rör ner osten.
  5. Stek kycklingfiléerna i smör, – ca 5 minuter på varje sida, salta och peppra.
  6. Låt vila och skär sedan i strimlor.
  7. Lägg ett lager sås i botten på en gratängform och sedan lasagneplatta/plattor.
  8. Lägg på skinkskivor, hälften av kycklingen och sedan Emmenthaler ostskivor.
  9. Repetera.
  10. Avsluta med sås och skivad mozzarella.
  11. Sätt in i ugnen i ca 30 minuter och strö hackad persilja över vid servering.

Näringsinnehåll

  • Portioner: 6