Ingredienser
1 falukorv/middagskorv
prästost i skivor
1 msk grovkornig senap
2 msk chilisås
1 msk japansk soja, gärna Tamari
2 skivade gula lökar
2 hela saltgurkor, tärnade
6 st små tomater
3 dl grädde
Cajunkrydda alternativt paprikakrydda, vitlökspulver och chilipulver.
1 dl riven lagrad ost
Instruktioner
Sätt ugnen på 225 gr.
Smörj en ugnsform. Skär korven i 2 cm skivor (inte hela vägen ner)
Blanda chilisås, senap och soja i ett glas.
Skala löken, dela den i två delar och klyfta den. Förväll den i kokande vatten några minuter. Låt sedan rinna av.
Stoppa in prästostskivor i skårorna och lägg korven i ugnsformen. Lägg löken bredvid. Halvera tomaterna och lägg ovanpå löken.
Pensla korven med chilisåskrämen. Hacka saltgurkan och strö över korven. Häll grädden över korv och lök. Pudra med Cajunkrydda (eller valfri krydda)
Strö riven ost över allt.
Sätt in i ugnen ca 30 minuter och servera med valfritt tillbehör.