Ingredienser
- 1 grillad kyckling
- 3 dl vitkål
- 1 gul lök
- 1 tsk salt
- 1 krm svartpeppar
- 1 påse tacokrydda (helst sockerfri)
- 1 msk tomatpuré eller chilisås
- 1 msk soja
- 1–2 tsk sambal oelek
- 2 dl creme fraiche
- 1 dl grädde
- 3 dl riven ost
- smör eller kokosolja utan smak
Instruktioner
- Sätt ugnen på 220 gr.
- Finhacka löken och grovhacka vitkålen. Fräs i olja/smör tills det mjuknat. Tillsätt kycklingköttet i delar. Blanda ner creme fraiche, grädde och kryddor.
- Låt allt sjuda några minuter.
- Fördela kycklingröran i form och strö över osten. Sätt in i ugnen ca 25 min. Servera med en god blandad sallad.
Näringsinnehåll
- Portioner: 6