Ingredienser
600 g lövbiff
250 g svamp (jag tog champinjoner)
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
2 tsk smör/olja att steka i
1,5 msk kalvfond
1 dl kavli grädädelost
1 msk dijonsenap
1 tsk kinesisk soja (eller 1 msk japansk soja)
1 dl creme fraiche
1 dl vatten
smaka av med salt och peppar
Topping: 4 msk gorgonzola
Instruktioner
Strimla lövbiff, hacka lök och vitlök. Skiva svampen.
Strimla lövbiffen.
Fräs svamp, lök och vitlök i lite matfett och lägg över i liten gryta. Stek lövbiffen i resterande matfett, ha inte för mycket kött i utan stek gärna i omgångar och på hög värme. Lägg över i grytan.
Fyll på med creme fraiche, mjukost, vatten, fond, senap och smaka av med salt och peppar.
Servera med valfri pasta och gärna med god ruccola.