Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Krämig gnocchipanna med lövbiff


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

5 från 2 betyg

  • Författare: Åse
  • Portioner: 6

Ingredienser

1 gul lök, hackad
2 vitlöksklyftor, finhackade
1000 g Lövbiff
1000 g Gnocchi
smör, till stekning
1 tsk salt
0.5 tsk svartpeppar
2-4 dl grädde
2 msk dijonsenap
3 msk japansk soja
1,5 msk oxfond
bladpersilja


Instruktioner

Strimla lövbiffen, hacka lök och vitlök.
Koka gnochin i saltat vatten enligt beskrivning.
Stek lök, vitlök och lövbiff i rikligt med smör. Salta och peppra. Rör ner grädde (börja med mindre mängd), dijonsenap, soja, oxfond och gnocchin och låt allt puttra ihop. Det ska inte bli en väldigt såsig panna utan grädden ska mest hålla ihop ingredienserna.
Strö hackad persilja över vid servering.