Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Krämig Fisk med kaviar och chilisås


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

  • Författare: Åse
  • Portioner: 6

Description

En så enkel men god vardagsrätt som hela familjen älskar!


Ingredienser

1200 gr torskfilé (eller annan vit fisk)
2 tsk salt, 2 krm peppar, citronpeppar (urtekram har utan citronsyra)
4 dl creme fraiche
drygt 1 dl kaviar (gärna med mindre socker)
1 dl Felix osötad chilisås
20 gram färsk dill (ca 1 hand full hackad)
2 gula lökar, finhackade
2 dl smakrik riven ost
Garnering: Dill


Instruktioner

Sätt ugnen på 225 gr.
Torka av torskfiléerna ordentligt och lägg i form. Salta och peppra
Vispa ihop ingredienserna till såsen. Häll över fisken och sätt in i ugnen ca 20-25 minuter. De sista fem minutrarna på grill så fisken får lite färg.
Garnera gärna med lite dill vid servering