Ingredienser
- 3 paket bacon
- 3 gula lökar
- 3 vitlöksklyftor
- 300 g champinjoner (eller tre små burkar)
- 6 dl creme fraiche
- 1–2 dl vispgrädde
- 1 msk tamarisoja
- 1/2 köttbuljong
- 2 krm svartpeppar
- Tillbehör: Parmesanost, basilika eller ruccola, körsbärstomater, (stekta champinjonkvartar)
- Pasta eller strimlad vitkål eller zoodles (zucchini spaghetti)
Instruktioner
- Fräs klippt bacon med finhackad lök, vitlök och champinjoner, stek allt tills det fått fin färg.
- Vispa ner creme fraiche, grädde, soja och buljong och låt allt småputtra 5 minuter.
- Smaka av med nymalen svartpeppar.
- Servera och toppa med parmesan och valfria grönsaker
- Förberedelsetid: 5
- Tillagningstid: 5
Näringsinnehåll
- Portioner: 4