Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Kokt kassler med pepparrotssås


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

Ingredienser

  • 1 bit nätad benfri kassler (ca 800 g)
  • 3 morötter
  • 1 lagerblad
  • 1 nypa salt
  • 125 g Cantadou Pepparrot
  • 3 dl grädde
  • 2 tsk riven pepparrot på burk
  • salt och vitpeppar

Instruktioner

Lägg kasslern med nätet kvar i en större kastrull.
Lägg i morötter, salt och lagerblad och häll på vatten så att det täcker. Koka kasslern under lock i ca 15 min.
Tag upp kasslern, tag försiktigt bort nätet och skiva kasslern i skivor.
Under tiden gör såsen. Koka upp grädde med färskost, smaka av med salt, peppar och pepparrot.
Servera med valfritt tillbehör som kokt potatis eller blomkål och grönsaker.

Näringsinnehåll

  • Portioner: 4