Ingredienser
- 2 dl mandelsmör (finns i butik, annars enkelt att göra själv!)
- 1 ägg
- 1/2 dl smält kokosolja utan smak
- 1/2 dl fibersirap (eller honung om du äter det)
- 1/2 dl fin kakao (gärna RAW)
- 70 g mörk choklad
- 2 tsk vaniljpulver
- 1/2 tsk bikarbonat
- 1 krm salt
Instruktioner
- Sätt ugnen på 180 gr
- Sätt muffinsformar i en mufflinsplåt, annars på en vanlig plåt.
- Smält chokladen. Lägg alla ingredienserna utom den smälta chokladen i en matberedare med S-knivoch kör allt till en slät smet. Häll sedan ner cjokladen och kör några sekunder till.
- Häll upp i form och grädda i ca 15-20 minuter mitt i ugnen. Känn efter med sticka, de ska gärna vara lite kladdiga när du tar ut dem.
Näringsinnehåll
- Portioner: 9