Ingredienser
250 g keso
2 ägg
salt, peppar och kanske lökpulver, vitlök, oregano
(1 tsk pulveriserat psylliumfröskal) – kan uteslutas men jag tycker det blir bättre konsistens
(ev. 90 g vetemjöl för ännu brödigare resultat)
Instruktioner
Sätt ugnen på 175 gr.
Lägg ett bakplåtspapper på en plåt, pensla med lite olivolja eller avokadoolja.
Mixa keso, ägg och kryddor.
Bred ut på bakplåtspappret och grädda i ugnen tills den fått fin färg ca 30 minuter.
Jag brukar lägga ett bakplåtspapper över och flippa den sedan gräddar jag undersidan i ca 10 minuter.Drar av pappret och gräddar ca 10 minuter till. Man vill ha en torr wrap men inte bränd.
Fyll med valfria ingredienser, rulla ihop och dela i två delar (eller dela innan ni rullar ihop)
Det går även bra att göra en stor rund ”tortilla” av detta receptet.
Notering
2 portioner (1 wrap delad I två delar)
per portion: 186 kcal, 23 g prot, 2 g kh, 10 g fett