God morgon!
Här kommer ett frukosttips till er!
Kesofrutti dvs Keso, grekisk yoghurt blandat med varma hallon är ju såååå gott!
Ät som den är eller i mindre glas som tillbehör till övrig frukost.
Det här har jag ätit till frukost ända sedan jag började med lågkolhydratkost 2009.
Jag var besatt i den här frukosten då! 😅
Jag återkommer ofta till detta, antingen som frukost eller som bara något gott framför TV:n.
Hur blandar jag?
Jag blandar lika mängd keso med grekisk yoghurt eller sockerfri kvarg (naturell eller med smak) – jag tar ca 1 dl av varje.
Vill man kan man så klart söta med några droppar vaniljstevia
Värm ca 1/2 dl hallon och blanda i.
Det är generella proportioner, blanda efter tycke och smak!
Man kan så klart även bara blanda yoghurt/kvarg med keso och sedan toppa med bär och GRANOLA utan spannmål <– mitt recept)
Här har jag gjort ett lager av kesoyoggi och varma hallon.
Hoppas det smakar! Berätta gärna ♥️
3 kommentarer
Mumms är jättegott
Jag brukar blanda i frysta blåbär, blir som semifreddo och servera med hasselnötskräm.
Den har man ju ätit några gånger, som mellanmål.. Funkar fint att blanda keso med (smaksatt) kvarg också. Toppat med färska bär får man lite extra fräschör i det hela.