KESOFRUTTI

av Åse

God morgon!

Här kommer ett frukosttips till er!
Kesofrutti dvs Keso, grekisk yoghurt blandat med varma hallon är ju såååå gott!
Ät som den är eller i mindre glas som tillbehör till övrig frukost.

Det här har jag ätit till frukost ända sedan jag började med lågkolhydratkost 2009.
Jag var besatt i den här frukosten då! 😅
Jag återkommer ofta till detta, antingen som frukost eller som bara något gott framför TV:n.

Hur blandar jag?
Jag blandar lika mängd keso med grekisk yoghurt eller sockerfri kvarg (naturell eller med smak) – jag tar ca 1 dl av varje.
Vill man kan man så klart söta med några droppar vaniljstevia
Värm ca 1/2 dl hallon och blanda i.
Det är generella proportioner, blanda efter tycke och smak!

012A4143

Man kan så klart även bara blanda yoghurt/kvarg med keso och sedan toppa med bär och GRANOLA utan spannmål <– mitt recept)

012A3957
012A3963

Här har jag gjort ett lager av kesoyoggi och varma hallon.

Hoppas det smakar! Berätta gärna ♥️

3 kommentarer

Siw Bäcklund 13 oktober, 2024 - 20:33

Mumms är jättegott

Svara
Maria Hallbjörk 13 oktober, 2024 - 11:36

Jag brukar blanda i frysta blåbär, blir som semifreddo och servera med hasselnötskräm.

Svara
Åsa S 20 april, 2024 - 20:46

Den har man ju ätit några gånger, som mellanmål.. Funkar fint att blanda keso med (smaksatt) kvarg också. Toppat med färska bär får man lite extra fräschör i det hela.

Svara

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.