Ingredienser
2 frallor:
70 g keso
1,5 dl havregryn
1 ägg
1 tsk bakpulver
1–2 krm salt, gärna ört
Brödkryddor tex: vitlök, basilika, oregano
6 frallor:
210 g keso (drygt 2 dl)
4,5 dl havregryn
3 ägg
2 tsk bakpulver
1/2 tsk örtsalt
Brödkryddor tex: vitlök, basilika, oregano
Instruktioner
Rör ihop alla ingredienserna och låt stå en stund. Forma bullar löst och lägg på bakplåtspapper.
Airfryern: 200 gr i ca 8 minuter. Sänk sedan till 160 i ytterligare 8 min.
Ugn: 200 gr
Tillagas mitt i ugn i 20 minuter.
Låt svalna innan de skärs upp.
Notering
Per fralla: 183 kcal, 6 g fett, 18 g kh, 12 g protein