Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Kalvfärsbiffar med dijonsås och rotfrukter


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

  • Författare: Åse
  • Portioner: 6-8

Ingredienser

1 kilo kalvfärs
2 ägg
23 msk kalvfond
salt, peppar
1/2 kruka färsk dragon
Dijonsås:
4 dl creme fraiche
2 dl grädde
23 msk dijonsenap
1 msk kalvfond
Färsk dragon och oregano 1 dl sammanlagt
skalet av 1 citron
salt, peppar


Instruktioner

Blanda ihop ingredienserna till biffarna, stek dem i smör eller grilla dem på grill tills de fått fin färg.
Koka upp grädde, creme fraîche med dijon, kalvfond, citron och smaka av salt och peppar. Rör ner de färska kryddorna.