Hej på er och skön fredag!
Lite vilsen i dagarna här men nu är vi på väg från Kroatien mot flygplatsen i Italien. (Via Slovenien!)
Det blir en låååååång resdag, först flyg från Trieste sedan mellanlandning i Rom (3 timmar) så jag landar inte förrän 22 i Köpenhamn.
Ett litet recepttips kommer här! En riktigt smarrig och hälsosam burgare! Perfekt i grilltider.
Vill man ha bröd kan man så klart ha det.
Har du testat receptet? Berätta i kommentarsfältet vad du tyckte!
Skriv ut
Högrevsburgare med avokadodressing
- Portioner: 2
Ingredienser
Burgare
400 g högrevsfärs
Salt och svartpeppar
Smör eller olja att steka i
2 skivor jack pepper-ost (eller annan kryddig ost)
Avokadodressing
½ mogen avokado
1 msk majonnäs
1 tsk chilisås (sriracha eller mildare variant)
Salt & peppar efter smak
Tillbehör
4 stora blad isbergssallad
4 skivor tomat
4 skivor rödlök
4 skivor saltgurka
Instruktioner
Blanda högrevsfärsen lätt och forma till 2 burgare. Krydda med salt och peppar.
Stek burgarna i smör eller olja, ca 3–4 minuter per sida. Lägg på osten mot slutet så den smälter lätt.
Mixa under tiden avokado, majonnäs, chilisås, salt och peppar till en slät dressing.
Lägg ut salladsbladen som “bröd”. Placera burgaren ovanpå, toppa med avokadodressing, tomat, rödlök och saltgurka.
Servera direkt – gärna med lite extra dressing vid sidan av!
Min kod 56KILO ger 20% rabatt på ALLT. Även på redan nedsatta priser
Fantastiskt för viktminskning, värk och lymfan. (läs mer HÄR)

1 kommentar
Det ser så fräscht ut med burgaren i salladsbladet .Hoppas att resan gick bra 😍😍