Het chorizowok med shiratakinudlar

av Åse

I går fick jag en laddning kokosfett och shiratakinudlar (kolhydratfria) jag beställt, så det blev lite kylskåpsrensning! En riktigt HET korvrätt men otroligt gott!!

2 personer

2 heta chorizokorvar med gärna 90% kötthalt.
1/2 gul lök
1/2 röd paprika
3-4 skalade vitlöksklyftor
1-2 msk sambal oelek (eller mer eller mindre, smaka av!)
tamarisoja
Ca 1/2 dl grädde
kokosfett att steka i
1 paket shiratakinudlar


Skär korvarna i slantar, hacka löken och skiva paprikan. Skala vitlöken.
Hetta upp en panna med kokosfett och stek ovanstående.
Skölj nudlarna och lägg ner dem med det andra, häll på grädde, soja och sambal oelek. Smaksätt med soja, salt och peppar.

Annons för TrendRehab

JULKAMPANJ

Min kod 56KILO ger  25% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!

Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)

TrendRehab

6 kommentarer

Malin 2 juli, 2012 - 20:32

Tack för så bra recept för nudlarna!! 🙂 Har också beställt sådana via LCHF-butiken men inte riktigt vågat mig på att använda dom. Och vad supergott det blev!! Väldigt uppskattat av familjen här hemma också! 🙂
MVH/Malin

Svara
Åse 3 juli, 2012 - 11:31

Härligt!! =)))

Svara
Singh Mann 2 juli, 2012 - 18:04

Tack för ännu ett gott recept.

Svara
Camilla Lindholm 2 juli, 2012 - 10:52

Tack för alla fina recept!! En liten fråga bara: Funderar på att köpa kokosfett, kan du rekommendera någon speciell?

Svara
ÅsaS 29 juni, 2012 - 12:45

Låter ju onekligen riktigt gott! Och nudlarna kan man ju använda till andra rätter också. Kanske skulle testa såna framöver. Har de lång hållbarhet? Inte som de ”torra” traditionella, förstår jag, men är det bara några veckor eller rentav flera månader? Jag har ju en förmåga att köpa på mig saker som jag sen råkar glömma bort att jag har i skåpen… *rodnar och skäms*

Kram och ha det gott!
ÅsaS

Svara
Mariann Fäldt 29 juni, 2012 - 12:33

Låter jättegott – är helt galen i sambal oelek =) passar till allt…
Ha en trevlig helg!

Svara

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.