Ingredienser
400 g halloumi
kokosolja att steka i
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
400 g krossade tomater
3 msk tomatpuré
1 tsk dijonsenap
1 tsk tamarisoja
1 dl grädde
salt och peppar
1 tsk oregano
1 tsk paprikapulver
½ dl grovt hackad bladpersilja
Instruktioner
Skiva halloumin och stek i olja tills skivorna fått lite färg. Ställ åt sidan.
Finhacka lök och vitlök. Fräs löken i samma panna som halloumin.
Tillsätt krossade tomater, tomatpuré, dijonsenap, soja och grädde. Smaka av
med salt, peppar, oregano och paprikapulver. Låt puttra ihop 10 minuter.
Lägg ner halloumin i pannan och låt allt bli varmt. Strö lite persilja över vid
servering.
Servera med blomkålsris.
Notering
Per portion: 476 kcal • 24 g protein • 12 g kolhydrater • 36 g fett