GUBBRÖRA

av Åse
Artikeln innehåller reklamlänkar

Gillar ni gubbröra? Det är ju så himla gott på ett fröknäcke (recept HÄR, HÄR och HÄR) eller som tillbehör till påsktallriken.
I love!

PS! Massor med påskkampanjer just nu!
Jag sitter och suktar HÄR – massor med fina kampanjer på tallrikar, glas, flowerpot och annat till hemmet!
Även HÄR hittar ni finfina kampanjer på allt till hemmet!

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

GUBBRÖRA


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

  • Författare: Åse
  • Portioner: 4

Ingredienser

1 rödlök
smör att steka i
2 hårdkokta ägg
250 g Grebbestad ansjovis
½ dl finhackad gräslök
½ dl finhackad dill
1 dl crème fraiche
salt och peppar


Instruktioner

Fräs finhackad rödlök i lite smör, den ska inte få för mycket färg, bara mjukna.
Hacka äggen och skär ansjovisen i mindre bitar.
Blanda samtliga ingredienser.
Smaka av med salt och peppar.

2 kommentarer

Johanna 28 mars, 2024 - 22:22

Älskar gubbröra! 😋 men gör det aldrig då ingen annan än jag tycker om det.
Ha en skön påskhelg! 🥰🐣🌷
Kram!

Svara

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.