1,2K
Artikeln innehåller reklamlänkar
Gillar ni gubbröra? Det är ju så himla gott på ett fröknäcke (recept HÄR, HÄR och HÄR) eller som tillbehör till påsktallriken.
I love!
PS! Massor med påskkampanjer just nu!
Jag sitter och suktar HÄR – massor med fina kampanjer på tallrikar, glas, flowerpot och annat till hemmet!
Även HÄR hittar ni finfina kampanjer på allt till hemmet!
GUBBRÖRA
- Portioner: 4
Ingredienser
1 rödlök
smör att steka i
2 hårdkokta ägg
250 g Grebbestad ansjovis
½ dl finhackad gräslök
½ dl finhackad dill
1 dl crème fraiche
salt och peppar
Instruktioner
Fräs finhackad rödlök i lite smör, den ska inte få för mycket färg, bara mjukna.
Hacka äggen och skär ansjovisen i mindre bitar.
Blanda samtliga ingredienser.
Smaka av med salt och peppar.
2 kommentarer
Älskar gubbröra! 😋 men gör det aldrig då ingen annan än jag tycker om det.
Ha en skön påskhelg! 🥰🐣🌷
Kram!