5,K
Igår var det premiär för grillen, iofs gasolgrill men ändå! 😉
Jag penslade hälleflundran med citronolivolja och citronpeppar och grillade dem. Till det gjorde jag rostade grönsaker och ägghack. Ägghack är sååååå gott som tillbehör till fisk!
Ägghack 4 portioner
6 st hårdkokta ägg
1/2 dl majonnäs
1 dl strimlad purjolök
salt och malen vitpeppar
300 g skalade räkor
Hårdkoka äggen och kyl dem. Ansa och skölj purjolöken och skär den i strimlor. Hacka äggen grovt och blanda med purjolök och majonnäs och räkor. Krydda med salt och vitpeppar.
Annons för TrendRehab
STARTA 2025 STARKT!
Min kod 56KILO ger 20% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för viktminskning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)
17 kommentarer
Ser gott ut! Kan inte annat än att imponeras över dina skills. Vart får du all inspiration ifrån?
Min inspirationskälla har blivit din blogg när torkan sätter in. =)
Kram
Ägghack? hade aldrig ens tänkt på det, men nu så ska det bli. Tack för supertips! Kram
Mmm det ser underbart gott ut!
/ Kram Ida-www.lippstick.se
Tack för din inspirerande blogg.
Jag lagade rättikagratäng häromdagen, helt fantastiskt gott. Kan jag verkligen rekommendera!
ja samma här!! barnen tog det hellre än potatisgratäng jag gjort till dom!!!
Kul!! =))
Åh vad gott med grillad fisk!
Detta måste testas! Ser supergott ut!
Ägghack är nog nåt som jag skulle älska!!
Måste testa:)
Kram
Ägghacket måste testas. 🙂 Tack.
Ägghacket ska jag testa till bakad potatis. Tack för receptet.
Oh fy fan (ursäkta ryskan!! ;P) så gott det där såg ut!!!!
Maten ser otroligt god ut! Jag har aldrig provat ägghack men det får det bli ändring på tror jag.
Måste testas, fisk är favoritmaten och ägghack is da shit 😉
Hur vore livet utan denna härliga, mättande röra?
MUMS…jag brukar göra äggsås till fisk som mina barn älskar…..GRILLAT ÄR GOTT! =)
Gud vad gott det ser ut!!
Jag fullkomligt ÄLSKAR fisk i alla dess varianter:).
Ser mumsigt ut, ägghack i olika former är gott till både det ena och det andra hehe (jag älskar ägg).. ska prova din variant!
MVH Sandra