Ingredienser
1 kilo kycklingfilé, i mindre bitar
2 paket Santa Maria Chicken Taco Spice Mix
2 dl vatten
2–3 paprikor i olika färger, skivade
1 gul lök
Old el paso Stand ’nd Stuff tortillabåtar alt paprikabåtar
Topping:
majs
ost
salsa
tomat
gurka
koriander
Dressing:
1/2 dl majonnäs
1/2 dl gräddfil
1/2–1 msk sriracha
smaka av med vitlökspulver, lökpulver och salt
Instruktioner
Sätt ugnen på 225 gr.
Blanda ihop ingredienserna till dressingen, ställ kallt till serveringen.
Skär kycklingfiléerna i mindre bitar. Fräs i kokosolja på hög värme tills de fått lite färg. I en annan panna fräs strimlad paprika och skivad lök. Rör ner vatten och tacokrydda med kycklingen. Blanda sedan ihop paprikafräset med kycklingen.
Fyll båtarna och toppa med ost (ev även lite majs) Gratinera tills osten smält.
Fyll sedan med valfria tillbehör.