Ingredienser
600 g grillat kycklingkött (1½ kyckling)
2 dl creme fraiche
3 dl vispgrädde
1 dl chilisås
2 msk dijonsenap
1 tsk sambal oelek
1½ tsk Santa Maria Dragon
1½ tsk Santa Maria Italiensk Salladskrydda
1½ tsk Santa Maria Franska Örter
1½ tsk Lökpulver
1 tsk salt
1 krm malen svartpeppar
1 msk ljus japansk soja
4 klyftor vitlök, finhackade
Topping: 150 g riven ost
Instruktioner
Sätt ugnen på 225 gr.
Gör först såsen dvs blanda fraiche, grädde, chilisås och kryddor och ställ kallt i några timmar innan.
Fördela kycklingen i en form och häll sås över + riven ost
Sätt in i ugnen i ca 20 minuter.
Servera med sallad och ris, för lågkolhydrat servera med blomkålsris. eller bara grönsaker och sallad
Näringsinnehåll
- Portioner: 4-6