Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Fylld lövbiff med ädelost och svartvinbärsgelé


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

5 från 1 betyg

  • Författare: Åse
  • Portioner: 4

Ingredienser

8 skivor lövbiff
280 g ädelost
8 msk svart vinbärsgelé
salt, peppar
ruccola
smör att steka i

Sås:
2 dl creme fraiche
2 dl grädde
1 msk kalvfond
23 tsk dijonsenap
1 vitlöksklyfta
tamarisoja


Instruktioner

Lägg ut lövbiffen på en skärbräda, salta, peppra och lägg på lite ruccola sedan ädelost och rödvinsgelé. Rulla ihop.
Bryn rulladerna i smöret på hög värme tills de fått fin färg, de ska bara hastigt brynas.
Lyft upp och lägg på fat.
Häll i creme fraiche och grädde, rör ner kalvfond, dijon och lite tamarisoja. Smaka av. Lägg i rulladerna igen och sjud i ca 10 minuter.