Ingredienser
8 skivor lövbiff
280 g ädelost
8 msk svart vinbärsgelé
salt, peppar
ruccola
smör att steka i
Sås:
2 dl creme fraiche
2 dl grädde
1 msk kalvfond
2–3 tsk dijonsenap
1 vitlöksklyfta
tamarisoja
Instruktioner
Lägg ut lövbiffen på en skärbräda, salta, peppra och lägg på lite ruccola sedan ädelost och rödvinsgelé. Rulla ihop.
Bryn rulladerna i smöret på hög värme tills de fått fin färg, de ska bara hastigt brynas.
Lyft upp och lägg på fat.
Häll i creme fraiche och grädde, rör ner kalvfond, dijon och lite tamarisoja. Smaka av. Lägg i rulladerna igen och sjud i ca 10 minuter.
Lyft upp och lägg på fat.
Häll i creme fraiche och grädde, rör ner kalvfond, dijon och lite tamarisoja. Smaka av. Lägg i rulladerna igen och sjud i ca 10 minuter.