VERMOUTH SUNSHINE SPRITZ

av Åse
Artikeln innehåller reklamlänkar

Hej vänner!

Nu är jag hemma igen efter några dagars semester, ledsen om det blivit lite färre inlägg och mindre tips i mina sociala medier, det rullar igång igen nu! Det kommer ett inlägg i dagaarna med Palmatips, vilken stad!
Jag glömde ju pusha ut fredagsdrinken i torsdags så det får helt enkelt bli en lördagsdrink!

Det här är en elegant och uppfriskande drink! Kombinationen av torr vit vermouth, Cointreau, och mousserande vin ger en balanserad mix av sötma, citrus och en lätt örtighet.
Jag svängde ihop den för någon vecka sedan lite efter vad jag hade hemma och jag har helt enkelt döpt den till Vermouth Sunshine Spritz, passar ju ypperligt till den här vackra septemberdagen med både värme och sol på himlen!
Perfekt som en apertif.

Glas HÄR

och glöm inte min kod!
56KILO24 ger 33% på dyraste varan inkl. varumärken + Ytterligare 5% på kampanj– & reapriser

ENJOY!

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Vermouth Sunshine Spritz


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

  • Författare: Åse
  • Portioner: 1

Ingredienser

3 cl torr vit vermouth
2 cl Cointreau
10 cl mousserande vin (gärna torrt)
Apelsinskiva eller apelsinskal för garnering
Is


Instruktioner

Fyll ett glas (gärna ett vinglas eller highball) med is.
Häll i vermouth och Cointreau.
Tillsätt det mousserande vinet och rör försiktigt om.
Garnera med en apelsinskiva eller ett twistat apelsinskal.

Annons för TrendRehab

JULKAMPANJ

Min kod 56KILO ger  25% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!

Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)

TrendRehab

2 kommentarer

Maggie Sigurdsson 22 september, 2024 - 16:30

Tusen tack för receptet på tonfiskrullen. Vi hade den som fredagsmys och den var underbart god. det blev inget kvar. Gubben min kunde inte sluta äta. Tack också för alla andra recept. Du har räddat många middagar för mig. Dom dagarna när ideer och fantasin gjorde massflykt ur huvudet. Bamsekramar och ha en riktigt skön höst.

Svara
Åse 22 september, 2024 - 17:44

Åh vad härligt att höra! Glad att jag får förgylla era middagar! KRAMAR tillbaka!

Svara

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.