Chockat (ok, förvånad då!) insåg jag att jag inte postat min ”to-go” cocktail som ALLTID funkar! Den, Margarita och Cosmo är mina favoriter.
Den här gör jag dessutom helt sockerfri och så gott som kolhydratfri genom att använda Nick’s istället för socker till sockerlag.
Jag kokar upp en sockerlag och har i kylen. När man låtit den stå i kylen ett tag så åker sockerersättningskristallerna till botten och det blir en klar sockerlag överst som skiktats och den använder jag sedan!
För när man kokat upp sockerlagen med Nick’s så är den först simmigt vit.
Inget fel idet, det smakar samma men jag föredrar en klar sockerlag. Så tips!
Äldkar verkligen de här glasen! Så fina till allt från dessert till cocktails!
HÄR hittar ni dem!
HAPPY FREDAG! ♥️
Skriv utGimlet
- Portioner: 1
Ingredienser
5 cl Gin
3 cl Limejuice
2 cl Sockerlag (jag gör min på Nick’s Use Like Sugar)
1/2 äggvita
is
Instruktioner
Koka upp sockerlagen och kyl ner.
Häll i alla ingredienser i en shaker, skaka kraftigt.
Lägg ner is och skaka kraftigt tills shakern är kall. Häll genast upp i glas.