Cava Royale

av Åse

God morgon!
Jag sitter på ett skumpigt SJ tåg på väg upp till Göteborg, har ett möte med förlaget – vi får väl se vad det blir av det! =)
Här kommer Fredagsdrinken!
Som ni vet gillar jag fräscha, lätta drinkar och gärna champagne/cava/proseccodrinkar.
Tunga söta drinkar går oftast bort – finns egentligen bara ett undantag och det är Singapore sling.
Det här är en variant på Kir Royal.



Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Cava Royale


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

5 från 1 betyg

Ingredienser

  • 1 cl Crème de Cassis
  • 1,5 cl färskpressad citronjuice
  • 1,5 dl Cava (Brut nature gärna)
  • Toppa med färska blåbär

Instruktioner

  1. Häll upp Cassis och citronjuice i ett champagneglas och fyll upp med Cava.
  2. Simple as that!

Vi hörs senare! Har ett gott kycklingrecept till er!

9 kommentarer

Kerstin 9 november, 2024 - 19:15

Mycket gott recept även utan bacon och med vanlig gul lök. Supergott tyckte hela familjen






Svara
Åse 10 november, 2024 - 12:33

Hej Kerstin! Din kommentar hamnade nog fel, vilket recept var det du lagade så lägger jag din kommentar rätt =)

Svara
Nina 8 september, 2017 - 14:37

Låter riktigt gott! Måste prova!
Kycklingreceptet ser jag fram emot. Kycklingrecept kan man aldrig få för många av 😊.
Just nu tillreds din krämiga örtkyckling här, och köket doftar ljuvligt! Gör dubbel sats, så det är mycket bladpersilja som ska hackas.
Ha en skön helg ☀️

Svara
Kajsa 8 september, 2017 - 12:29

Tack för en fin blogg! Kikar in hos dig varje dag😉. Det inspirerar mig! Vilka fina glas, varifrån??/ kram Kajsa

Svara
Essie 11 september, 2017 - 19:34

Undrar jag också! Jätte fina ☺️

Svara
AnneKristine Lundvall 8 september, 2017 - 10:42

Åhhh älskar den kombon 🍾🍇 önskar dig en fin helg🍀

Svara
Åse 8 september, 2017 - 10:45

Detsamma AnneKristine! 🌟

Svara

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.