Ingredienser
- 1/2 tsk salt
- 1 1/2 tsk chili pulver
- 1 tsk paprikapuver
- 1 1/2 tsk lökpuver
- 2 tsk vitlökspulver
- 1 krm cayennepeppar
- 4 st kycklingfiléer
- 50 g smör
- 2 dl grädde eller kokosgrädde
- 1 röd paprika
- 1 kruka koriander
Instruktioner
- Putsa kycklingfiléerna och dela varje filé i två delar på längden.
- Blanda kryddorna och krydda båda sidorna av filéerna.
- Hetta upp en panna med smör och stek filéerna på medelvärme i ca 7-8 minuter.
- Häll på grädde och lägg på locket och låt koka i ytterligare 6-7 minuter.
- Servera med t.ex bönpasta eller Zucchininudlar eller riven vitkål. Dra något varv med pepparkvarnen ooch toppa med finhackad paprika och lite koriander.
Näringsinnehåll
- Portioner: 4