Första brevkursexemplaret!

av Åse

I dag går första brevkurspärmen i väg med första veckans material, så kul! Är jätteroligt att arbeta med materialet och författa någonting som jag tror så mycket på!
I brevkursen ingår detta:

  • Pärm för ditt kursmaterial.
  • 4 veckors menyförslag.
  • Fri tillgång till kostrådgivning via mail för alla frågor som kan tänkas uppstå under tiden.

Brevkursens innehåll:

  • LCHF optimal hälsa – Matens Historia, vad är naturlig kost?
    Protein, Fett och Kolhydrater,  Hur och vad ska vi äta?
  • Omställningsfas, Viktminskning och Livsstil, Vad påverkar mättnad?
  • Motion, rörelse och träning.
  • Socker, Fruktos, vad gör de i vår kropp och knopp?
  • LCHF i praktiken, vardag, fest och högtid.
  • Stress och kortisolet.
  • Vitaminer, Mineraler och antioxidanter.
  • Och sen då? Livet efter viktminskningen.

Tjohooo!

23 kommentarer

ÅsaS 5 januari, 2012 - 20:17

Grattis till att du är igång med verksamheten! Önskar dig all lycka till med företagandet!
En liten undran om kurserna/rådgivningarna – har du kunskaperna/möjligheterna att hjälpa/stötta/peppa åt ”andra hållet” också, eller är det ”bara” viktnedgång och stabilitet du jobbar med? Jag tvivlar inte ett dugg på din kompetens eller så, bara nyfiken och sugen på att testa/delta.
Kram och ha en trevlig helg!
ÅsaS (som stannat av i vikten och inte har något emot ca 5 kg till att bära på) 😉

Svara
Åse 5 januari, 2012 - 21:14

Nejdå, jag hjälper åt alla håll! Även till dem som inte vill vktförändra utan bli av med magproblem, värk, eksem etc! kraaaam

Svara
Sara & Busungarna 5 januari, 2012 - 12:36

Hurraaa!!

Svara
jen 5 januari, 2012 - 11:29

Himmel så spännande!! Är liiite avis, men på ett bra sätt:) Kram till dig

Svara
becca 5 januari, 2012 - 07:50

Hej!!! Har du hört talas om den nya dieten LCHQ? vad tycker du om den i så fall? kramar becca

Svara
Åse 5 januari, 2012 - 14:58

Hej! Ja LCHQ är ju Pauluns sätt att överge GI och gå över till LCHF utan att erkänna de fyra bokstäverna 😉 DVS är LCHQ gammal kunskap och samma som en individanpassad LCHF 😉 Här kan du läsa om det lite: https://www.facebook.com/anna.hallen/posts/164525126987952?notif_t=close_friend_activity

Svara
malin 5 januari, 2012 - 07:44

Varmt lycka till, du kommer att ha fullt upp! 🙂

Svara
Anna 5 januari, 2012 - 06:54

Hej Åse!
Tack för din fina blogg, kikar in här var och varannan dag, du är en riktig inspirationskälla 🙂
Har en fråga om ”ellies frukostbröd”. Bakade det igår men hur brukar du förvara det? I kyl eller inte? Och sedan om vattnet som står i receptet. Det framgår inte om det ska i men jag antog det? Bra och goda blev de i vilket fall som helst 🙂
Ha en fin Trettondagsafton!
Kram Anna

Svara
Åse 5 januari, 2012 - 14:59

Jag försvarar allt bröd i frys =) ha en skön helg nu!!

Svara
Millan 4 januari, 2012 - 22:41

Vad spännande, Åse! Hoppas innerligt att det går bra för dig!
Lycka till med starten!
Kram.

Svara
elin 4 januari, 2012 - 16:31

Grattis och jag är övertygad att det kommer gå jättebra för dig!
Du inspirerar hju så många redan genom denna sidan 🙂

Kram

Svara
Renée 4 januari, 2012 - 16:29

Hej.
Grattis. jag har en fråga, hur många ggr äter du per dag?
Jag har provat Lchf tidigare, men jag vill gärna äta med ca 3-4 timmars mellanrum, är det möjligt?

Svara
Åse 4 januari, 2012 - 16:33

Med LCHF äter man ju när man är hungrig och oftast innebär det att man äter 3 ggr per dag. Man har oftast inte behov av mellanmål på när kroppen går på fettdrift, blodockret är stabilt och mättnaden är stor.

Svara
Maria 4 januari, 2012 - 14:51

Så roligt och spännande Åse!!!! GRATTIS!
Kram

Svara
Åse 4 januari, 2012 - 15:09

<3<3

Svara
Mickan 4 januari, 2012 - 14:45

Kanske dum fråga, men är detta bara en informationskurs (typ)? Eller får man något diplom/certifikat för att man utfört den?
Är jätte nyfiken, hur funkar det?
Är sugen på att utbilda mig till dietist nämligen. Tack på förhand 🙂

Svara
Åse 4 januari, 2012 - 15:11

Jag är ingen utbildare av kostrådgivare utan detta är en upplysningskurs där man även får tillgång till mig som kostrådgivare. Dietist är en lång utbildning och här kan du läsa om dem: https://www.dietist.se/dietistutbildningar.htm

Svara
Randi Teigan 4 januari, 2012 - 14:42

Hej Åsa! Jag undrar hur mycket kostar brevkursen? Kollar in på din sida nästan varje dag ,den är så bra…Du har gett mig mycke tips o recert ,har kört Lchf sen september ,gått ner 14 kg..Mvh Randi

Svara
Åse 4 januari, 2012 - 15:11

Hej randi! Mina kurser hittar du här, med pris och möjlighet till att beställa: https://femtiosexkilo.se

Svara
Ellen 4 januari, 2012 - 14:37

Naturlig mat är jag helt inne på, även att utesluta socker, åtminstone de allra flesta dagarna. När jag skriver att jag inte tror jag skulle gilla LCHF så baserar jag det på vilken mat jag tycker om att äta. Jag älskar (fullkorns)bröd, pasta, oliver, lax, frukt (bananer!!!), grönsaker, räkor, rotfrukter i ugn, kyckling och godis. Bland det värsta jag vet är grädde, bacon, salt griskött (typ fläskkarré och liknande), stora köttbiffar, stekt ägg (kokt går bra), gräddiga såser och gratänger med mycket ost. Jag kanske är fördomsfull över vilken mat man äter i LCHF men men. 😉 Så GI är jag helt inne på men blir det för mycket kött och grädde så blir det inte gott tycker jag.
(Nu låter det som att jag är superpicky här men jag KAN såklart äta all mat, men när jag ska laga själv föredrar jag viss mat.)
Du var nyfiken sa du så nu vet du :-)))

Svara
Ellen 4 januari, 2012 - 14:01

Åh vad snyggt kursmaterial! Jag är så sugen på att beställa någon av dina tjänster, men tyvärr så tror jag inte att LCHF-mat passar mig så det faller ju lite på det. 😉 Jag har 18 kg att gå ner i år så det skulle ju vara toppen annars. STORT lycka till med ditt företag, det kommer gå toppen!
Kram

Svara
Åse 4 januari, 2012 - 14:11

Nyfiken i en strut! Varför tror du inte LCHF passar dig? Bra, naturlig mat utan att gå hungrig, kan det vara fel? 😉 😉 KRAM!!!

Svara
Åse 4 januari, 2012 - 14:12

PS: LCHF anpassar man efter känslighet, livsstil etc så LCHF passar alla tycker jag men kan behöva individanpassas. Kramis!

Svara

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.