Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Fläskfilé i dragon- och senapssås


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

5 från 1 betyg

Ingredienser

1000 g fläskfilé
smör, att steka i
salt & peppar
250 g champinjoner
3 dl grädde
2 dl creme fraiche
1,5 msk kalvfond
1,5 msk dijonsenap
1 msk svart vinbärsgelé
3 tsk torkad dragon
2 msk vitt vin
salt, peppar


Instruktioner

Putsa fläskfilén och skär i ca 3 cm skivor. Stek i smör tills skivorna fått fin färg, salta och peppar under tiden.
Lägg på fat. I samma panna stek champinjonerna utan ytterligare fett.
När champinjonerna fått fin färg, lägg i filéerna. Rör ner övriga ingredienserna och låt allt puttra ihop i ca 5 minuter.

Näringsinnehåll

  • Portioner: 6