Ingredienser
- 6 fjärilskotletter
- 150 g champinjoner
- 4 dl creme fraiche
- 3 dl grädde
- 5 msk dijonsenap (börja med mindre och smaka av först)
- 3 tsk torkad dragon
- lite tamarisoja, salt, svartpeppar
- kokosolja och smör att steka i.
Tillbehör
- 1 knippe sparris
- 1/2 rödlök
- 1 msk kokosolja
- 1/2 msk rödvinsvinäger
- 50 g feta
- salt, svartpeppar
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 gr.
- Salta och peppra kotletterna på båda sidorna och bryn i kokosolja (utan smak) och smör.
- Lägg över i ugnsform. Stek champinjonerna i samma panna, lägg ovanpå köttet.
- Vispa ihop ingredienserna till såsen, häll såsen över.
- Sätt in i ugnen i ca 25 minuter.
- Finhacka rödlöken och bryt av den hårdaste delen av sparrisen och fräs i kokosolja på låg värme tills sparrisen blivit lagom mjuk. Lägg upp och blanda med lite rödvinsvinäger, salt och peppar. Smula fetaosten ovanpå.
Näringsinnehåll
- Portioner: 6