Hej hej!
Om ni inte funderat klart kring ”What’s for dinner” så kommer ett tips här!
Det är ett gammalt 56kilorecept men det är ju lika gott för det ju!
Enkla recept passar ju för en ny vecka eller hur?
Smaklig spis!
Fiskgratäng i krämig dijonsås
- Portioner: 4
Ingredienser
600 g vit fisk som torskfilé
100 g dijonsenap
1 fiskbuljongtärning eller 1,5 msk konc. fiskfond
1 st purjolök
2 dl creme fraiche
2 dl vispgrädde
6 skivor Edamerost
(väldigt gott att även krydda med dragon)
Instruktioner
Sätt ugnen på 225 gr.
Lägg fisken i en ugnsform, bred på dijonsenapen. Smula fiskbuljongen över.
Strimla purjolöken och täck fisken med den. Vispa samman creme fraichen och grädden. Häll den över fisken.
Täck med den skivade osten.
Gratinera i ugnen, tills purjolöken är mjuk och såsen kokat ihop. Ca 25 min.
STARTA 2025 STARKT!
Min kod 56KILO ger 20% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för viktminskning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)
1 kommentar
Fisk får det bli till veckan! Antingen detta, eller Linneas (Linneasskafferi) lax med asiatiska smaker. Eller varför inte fisk två dagar, för att retas med ungdomarna? 😅