Innehåller annonslänkar
Så var det där med vädret igen 🥴🤣
Men vilken skillnad idag! Det märks att det varit ett luftbyte! 14 grader och regn idag och jag har tom satt på mig strumpor och sitter under filt! I går kunde jag knappt andas så kvalmigt det var.
Nåja, dagen väderrapport! hehe
I dag har jag en skön slappedag. Plöjer filmer, serier och läser i paddan – READLY! Bästa bästa appen!! Är så glad att jag fick tips från en av er läsare för några månader sedan.
Såg nu när jag länkade att de har en provmånad för 9:-! Kostar annars 99:- i månaden. Jag har avslutat alla mina tidningsprenumerationer och läser allt via Readly i min Ipad Pro (eller mobilen)
Perfekt med offlineläge så kan jag läsa även när jag inte har internet. Daniel har en egen sida (samma konto, samma kostnad) där han har sina tidningsfavoriter.
När nytt nummer kommit så får man mail/notis om det. PERFEKT!
Brukar skärmdumpa recept och spara direkt i Icloud Drive så når jag dem i alla mina enheter (Macbook, iMac, iphone, paddor)
I går svängde jag ihop detta, så gott!
Jag har lagt upp liknande recept innan, god snabbmat!
PLax och torskryggfiléer som stektes upp snabbt. (Det var vad jag hade hemma, man kan ta det man vill ha)
Creme fraiche, fryst bladspenat och en bit ädelost.
I med fisken och sedan servera med valfri pasta! HÄR hittar ni många bra alternativ.
Jag valde Pauluns Superpasta på linser och sötpotatis.
Receptet kommer här =)
Skriv utLaxpasta med spenat- och ädelostsås
- Portioner: 4
Ingredienser
4 portionsbitar laxfilé eller annan fisk
smör, salt & peppar
3 dl creme fraiche, valfri fetthalt/sort
250 g fryst bladspenat
150 g ädelost (annan lagrad ost går bra)
salt, peppar
valfri mängd pasta eller grönsaker
lite riven parmesan vid servering
Instruktioner
Dela fisken i bitar om 3,4 cm. Stek hastigt i stekpanna, salta och peppra.
Lyft upp och lägg åt sidan.
I samma panna rör ner creme fraiche, spenat och ädelost. Låt allt puttra ihop. Späd eventiellt med vätska om såsen upplevs för tjock. Salta och peppra, smaka av och lägg ner fisken.
Blanda pastan med såsen och servera.
1 kommentar
Ja du, det där vädret. Finns nog inget som diskuteras lika ofta och mycket som det. Här gick vi från 32 till 16 över natten. Men jösses så mycket bättre jag sover när det är svalare ute.
Efter gårdagens ”olycka” i köket igår (stor vattenpöl på köksgolvet igår morse.. 😓) blir det lax och potatis till middag idag. NU vet jag iaf vad vi har i frysen..
Nähäpp, börja skriva packlista kanske, då vi fick för oss att boka resa till Brac nästa vecka, vår sista semestervecka. Ska bli både kul, spännande och skönt!
Ha det gott! Kram 💕