God morgon!
Just nu tycker jag att det är för få timmar på dygnet! varför är det så ibland?
Jag har ännu en hackig dag framför mig och ikväll blir det till att packa för i morgon tidigt åker jag och Daniel till Stockholm för att använda upp tre 50-årspresenter jag fått! Det blir både en häftig restaurangupplevelse, ett för mig nytt hotell, lite häng med min svåger Maartin (japps, jag har två svågrar som heter martin!) och även ett besök på Louis Vuitton i morgon, inte synd om mig med andra ord 🤗
Men nu ska jag slänga upp det här enkla men FANTASTISKT goda receptet! MUMS!
En klassiker från förr, men jag brukar ha timjan i – den här gången blev det dill!
Laxen blir så saftig när den inte får gå i ugn för länge och på för hög värme.
Vi drack varsitt glas bärig Pinot Noir till laxen, jag föredrar oftast det än vitt numer faktiskt till lax.
SÅ himla gott! Prova detta SNART!
Skriv utLax med fetaost och dill
- Portioner: 4
Ingredienser
salt, peppar
Instruktioner
Fördela röran på filéerna.
Tillaga i ugnen ca 12 min (innertemperaturen 48 gr)