Hej hej!
Vi har spenderat dagen i Torrevieja, nu är vi slut som artister och det blir nog slapp i soffan och Morden i Helsingör.
Dagen innan vi for till Spanien så hittade jag två fina ryggbiffar på City Gross som jag grillade. De blev perfekta!
Använder min Meater + termometer så blir de exakt som jag vill ha dem.
Till det blev det favoritsåsen! Gorgonzolasås! Alltså både jag och Daniel skulle kunna äta det med sked 😂
Yum yum yum!
Till detta drack vi Casalforte Amarone della Valpolicella, 2017 en mycket prisvärd Amarone!
Kryddig smak med inslag av fat, mörk choklad, mörka körsbär, kanel, russin, peppar, mogna jordgubbar, kryddnejlika och nougat.
Casalforte Amarone Della Valpolicella 2017 vann guld i tävlingen Berliner Wine Trophy och silver i International Wine Challenge 2021.
I Casalforte Amarone får druvorna corvina, rondinella och molinara torka i fyra månader innan pressning, druvorna kontrolleras regelbundet så de inte blir angripna. En mycket viktig och tidskrävande uppgift och det krävs hög kvalitet på druvorna.
Vi tyckte denna Amaronen var riktigt bra!
Jag rekommenderar dock att det får luftas innan, häll gärna upp det i karaff.
Nr 12379
Flaska 750 ml
Alkoholhalt 15 %
Sockerhalt 0,7 g/100ml
Ni kan läsa mer om vinet HÄR och hitta var ni kan beställa det.
Här kommer mitt recept på gorgonzolasås!
Skriv utFavoritsås: GORGONZOLSÅS
- Portioner: 4
Ingredienser
1 schalottenlök
200 g gorgonzolaost
2–3 dl creme fraiche eller syrad grädde
1/2 dl vitt vin
1/2 tsk dijonsenap
salt, svartpeppar
Något varv med salt och peppar
smör att steka i
Instruktioner
Finhacka och fräs löken mjuk i en tjockbottnad kastrull, utan att den får färg.
Koka upp creme fraiche och rör ner övriga ingredienser. Låt allt puttra ihop i ca 5 minuter.
Smaka av med salt och peppar.
JULKAMPANJ
Min kod 56KILO ger 25% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)