4,4K
Denna rätten har varit min favorit i snart 10 år och finns på bloggen i lite olika varianter.
Pasta med Parma och massa ostar =)
I går gjorde jag den med ädelost! MUMS om man gillar delost, gillar man inte så kan man bara ersätta med vilken ost man vill!
1 portion:
1 portion bönpasta eller den pasta eller substitut man vill ha! (Jag tog 50 g bönpasta)
1 handfull ruccola
50 g parmaskinka
20 g parmesanflingor
2 st strimlade soltorkade tomater
20 g ädelost
40 g fetaost
40 g vitlökssås *
* 40 g creme fraiche blandat med lite riven vitlök, salt och svartpeppar
Maträtten ger ca 600 kcal och 16 g kolhydrater för den som undrar 😉
6 kommentarer
Räknar du in bönpastan på 15 gramkolhydrater. Väljer jag exempelvis att bara bottna med ruccola eller vitkål så bör det väl bli något mindre, tänkte jag? 🙂
Bönpastan på 50 g (9 g kolhydrater med Risentas) är inkluderat i receptet och därmed i uträkningen 🙂
Hej!
Ser jätte gott ut!!
Måste testas!
Bönpasta 50g är det när den är kokt?
Ha en bra dag
Kram!
Okokt =)
Tack för tipset, det måste jag bara testa till helgen 🙂