Den här rätten har varit populär sedan jag lade ut den 2012!
Perfekt substitut för potatissallad – låg i kolhydrater och minst lika god!
Vill man kan man så klart även ha i tex förvälld rotfrukt i tärningar, då blir det om något ÄN mer likt potatissallad!
Mina fina ugnsformer hittar ni HÄR
PERFEKT TILLAGADE KYCKLINGFILÉER – recept på god marinad och saftiga filéer.

Falsk Potatissallad
- Portioner: 8
Ingredienser
1 stor skalad och tärnad zucchini
1/2 finhackad purjolök
30 g smör
1/2 dl majonnäs
2 dl gräddfil eller creme fraiche
1–2 msk fransk senap
1 tsk hackad kapris
salt och peppar
Instruktioner
Fräs zucchini och purjo i smöret, salta och peppra lite, låt de mjukna något och ta upp och låt de kallna.
Blanda gräddfil eller creme fraiche med majonnäs, senap och kapris, blanda sedan ner det avsvalnade zucchinifräset.
Hoppas ni får en underbar fredag vänner!
IR_KAMPANJ - tom 31/3!
Min kod 56KILO ger 20% rabatt på ALLT. Just nu nedsatta priser på IR produkter vilket innebär hela 26% rabatt och uppåt.
Fantastiskt för viktminskning, värk och lymfan. (läs mer HÄR)

21 kommentarer
Tackar!! Blev så sugen på potatissallad till de grillade ribsen ikväll och hittade detta 😋! Såå mycket godare…. När det är EMkval infotboll, vårkänslor så är ju detta ett måste!
Härligt att höra!!
Så god! Den här kommer jag leva på i sommar!!
Jättegott! som utlandssvensk har jag saknat svensk potatissallad, och efter att ha gått över till LCHF fick jag ett sug, den här salladen fyller vakuumet perfekt!
Äter den just nu med en bit lax, ursäkta franskan men jäklar va’ god den är. Tack för en härlig blogg med mycket inspiration 🙂
Vad använder du för majonäs? Har svårt att hitta någon utan socker…
Gör alltid egen!! Hur snabbt och lätt som helst och blir både godare och bättre! Finns recept här på bloggen.
Låter mycket gott & receptet påminner om ett jag testade förra sommaren, tack för påminnelsen.
Älskar dukningen, det ser så härligt ut!
guuud så gott och tack för alla underbara recept !!!!
Hej provade denna rätt o som alltid super god:)men om man inte alltid vill ha såser till maten kan man göra ett kryddsmör på bregott o inte på smör?bregott är godare tycker jag o hur mycket bör man äta till en köttbit?brukar blanda bregott timjan flingsalt i vitlök mums mums
Oh, den potatissalladen är så god. Har gjort den efter din systers recept. Men bra att bli påmind, det är dags att göra den igen. 🙂 Ha en fortsatt trevlig Påsk.
Glad påsk! Det lät som en väldigt god sallad!
Fina bilder som alltid! Och som vanligt blir man hungrig när man kikar in här!
Ha en fin påsk!
Kram ÅsaA
Ha en fortsatt trevlig fredag 🙂
Vilka underbara bilder! Jag blir så glad och uppiggad av dem – finafärger och skön kontrast till snöstormen som rasar utanför fönstret
Glad påsk önskar jag dig och din familj!
Glad Påsk Annika! Snart kommer väl ändå våren!