4,3K
En lite juligare nötmüsli är enkel att svänga ihop. Så här gjorde jag!
Ca mått:
0,75 dl pekannötter
0,75 rostade skalade hasselnötter (Ica ett gott liv)
4 dadlar
0,5 dl rostade kokosflingor (risenta)
1 tsk Santamaria pepparkakskryddor
Skär ner nötterna och dadlarna i lite mindre bitar. Blanda med kokosflingorna och kryddan.
KLART!
Jag äter 1 msk till 1 dl turkyoghurt blandat med 1 dl keso + vaniljextrakt och en klick mandelsmör. Smaskens!
7 kommentarer
Hej Åse!
Ja, nu är ni snart hemma igen! Hoppas ni har haft det jättemysigt. 🙂
Jag undrar varför du blandar yoghurt med keso?
Jag går igenom dina frukostar för att få tips, men även för att se mängden du äter! 😉 jag misstänker att jag kanske äter mer än vad jag tror! 🙂
En annan sak. Precis när du hade ändrat din sida, så kunde man uppe i recept knappen, direkt välja frukost och andra snabb alternativ, men det har försvunnit?!
Hälsningar från regniga Skåne! 😀
Hej! Jag blandar keso med kvarg för att jag tycker det är gott 🙂
Du hittar alla recepten under Arkiv eller Receptlista eller den nya Receptindex 🙂
Mm enkelt & goda grejer i, ska göra denna 🙂
Hej åse! Vad mysigt ni ser ut att ha:) en fråga. . Mandelsmöret hur gjorde du det? Hittar inget på de. Mandelmjöl och smör?:) kram thessan
Mandelsmöret är kung markattas. finns bl.a. på Ica Maxi. man kan göra själv också, bara googla på mandelsmör recept. =)
Dum fråga kanske men måste ändå undra: är 1 msk müsli en matsked (sån man äter med) eller ett matskedsmått? I ett matskedsmått ryms ju typ 3 nötter…
1 matskedsmått innehåller 15 ml, tillräckligt.