Description
Crepes
2 ägg
drygt 1/2 dl färskost (>50 g)
3 msk mandelmjöl
2 krm Lindroos psyllium (eller motsvarande ljust pulveriserat psyllium) (kan uteslutas men håller ihop pannkakorna)
1 nypa salt
smör att steka i
Fyllning:
2 ägg, hackade
3 skivor kallrökt lax, strimlad
1 stor näve babyspenat, grovt hackad
1/2 dl creme fraiche
2 msk majonnäs
1 msk dill, hackad
1 msk gräslök, hackad
salt, svartpepar, cayennepeppar
1 dl riven ost att toppa med
Ingredienser
Sätt ugnen på 250 gr.
Vispa ihop crepes ingredienserna.
Grädda crepsen i smör.
Rör ihop laxröran och fördela på 2 crepes.
Strö ost över, sätt in mitt i ugnen och gratinera i 10 minuter. Låt svalna något och servera sedan med tex en sallad.