Coleslaw på Rödkål

av Åse

Coleslaw är ju så galet gott och passar till så mycket! Med rödkål blir det dessutom vackert!

Här är mitt recept på Rödkålsslaw!

012A8322


012A8323
012A8424

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Coleslaw på Rödkål


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

Ingredienser

  • 6 dl strimlad rödkål
  • 1 syrligt äpple
  • 23 msk majonnäs
  • 23 msk creme fraiche
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 2 msk grovkornig senap
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar

Instruktioner

  1. Riv rödkålen med osthyvel och blanda alla ingredienser. Förvara i kylskåp.

7 kommentarer

Linnea 10 april, 2015 - 13:01

Ser ju sjukt gott ut. Detta ska testas 🙂

Svara
Hilde 7 april, 2015 - 22:31

ser skikkelig god ut. Vet du hvor mye karbo det er i en sånn porson?

Svara
Joanna 7 april, 2015 - 11:03

My grandma used to make the very same way. I’m not a big fun of cabbage but this- I will give a go!

Svara
Lisen 6 april, 2015 - 21:59

Hej,
Jag funderar på att börja med LCHF för hälsofördelarna samt gå ner de extra kilona. Jag förstår att det är absolut bäst att inte fuska något men är inte beredd att överge en kall cider en varm sommarkväll även om den innehåller många kh. Är det så att man stjälper istället för att hjälper om man äter LCHF men fuskar av och till eller får du fortfarande effekt?

Svara
Åse 7 april, 2015 - 11:09

Det beror ju helt på vad målet är och hur just DU mår efter att ha ätit socker.
Om du är normalviktig och färdig med viktminskningen så kan du absolut ta en cider ibland.
Om du är sockerberoende och inte klarar av avsteg och gör att du efter ett avsteg inte kan återgå till en kost du mår bäst av så är det ju inget bra val.

Svara
Lödder 6 april, 2015 - 20:14

Ser riktigt gott ut och snyggt med rödkål istället
Måste testas inom kort!
//Lödder

Svara

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.