6,K

Jag är mer sugen på att äta upp den söta hönan än äggen! Haha!
Jaaaaa! Ser nu att ett blad ramlat ner i vattnet! Ska genast plockas upp så inte rosorna blir arga..
Chokladägg i all ära men jag gjorde lite bättre godis till påsk – chokladtryfflar! MUMS!
Jag är inte den som äter mer godis till jul eller påsk, inte ens ”nyttigare godis” men det är trevligt att ha bättre alternativ under högtiderna!
Och det är just det 56kilo handlar om – inspirera till att hitta bättre alternativ!

Skriv ut
Nu, mina vänner – ska jag se till att få Angus-burgarna på grillen för nu blir det hamburgerbuffé! Guacamolen är gjord och baconet ska stekas.
Margaritan är redan svept 😉

Trevlig lill-lördag! ♥
Hej raringar! Börjar helgkänslan infinna sig!? Det gör den här! Städat både inne och ute! Och nu firar vi lill-lördag och vem vet, kanske traskar vi hem till syrran senare ♥
Så här lugnt och skönt låter det nu, tro mig – så lät det inte tidigare i dag. Då var jag beredd att sälja barnen. Pust… Men nu är alla sams, här är städat, jag är lugn och fått massor gjort och vi är redo för långhelg! Wooooooooop!
Nya påsk-rosor står i vasen (gillar egentligen inte gult) och en übersöt påskskål från Cult har följt med hem! (Yes jag flydde hemmet!) Jag som var sååååååå trött på Cult Design, helt plötsligt så väcktes ny öm kärlek 😉

Jag är mer sugen på att äta upp den söta hönan än äggen! Haha!

Jaaaaa! Ser nu att ett blad ramlat ner i vattnet! Ska genast plockas upp så inte rosorna blir arga..
Chokladägg i all ära men jag gjorde lite bättre godis till påsk – chokladtryfflar! MUMS!
Jag är inte den som äter mer godis till jul eller påsk, inte ens ”nyttigare godis” men det är trevligt att ha bättre alternativ under högtiderna!
Och det är just det 56kilo handlar om – inspirera till att hitta bättre alternativ!



Skriv ut
Chokladtryfflar med lakritssmak
Ingredienser
- 100 g mörk choklad
- 0,5 dl grädde
- 2 tsk lakritspulver
- 1 tsk vaniljpulver
- 1 msk kakao att rulla i
Instruktioner
- Koka upp grädden. Dra från plattan och rör ner hackad choklad. Rör tills det gått ihop och är en slät smet, rör ner smaksättningen. Ställ kallt tills smeten går att rulla till kulor, ca 30 minuter.
- Rulla kulorna i kakaon och förvara kallt tills servering.
Nu, mina vänner – ska jag se till att få Angus-burgarna på grillen för nu blir det hamburgerbuffé! Guacamolen är gjord och baconet ska stekas.
Margaritan är redan svept 😉

Trevlig lill-lördag! ♥
Annons för TrendRehab
IR_KAMPANJ - tom 31/3!
Min kod 56KILO ger 20% rabatt på ALLT. Just nu nedsatta priser på IR produkter vilket innebär hela 26% rabatt och uppåt.
Fantastiskt för viktminskning, värk och lymfan. (läs mer HÄR)
IR_KAMPANJ - tom 31/3!
Min kod 56KILO ger 20% rabatt på ALLT. Just nu nedsatta priser på IR produkter vilket innebär hela 26% rabatt och uppåt.
Fantastiskt för viktminskning, värk och lymfan. (läs mer HÄR)

12 kommentarer
Halloj. Ser att man kan 3 dubbla receptet och alla ingredienser ändras men inte gräddmängden? Ska det verkligen vara 0,5 dl grädde om man tar fler chokladkakor? Jag tänker 0,5 dl till varje 100gr chokladkaka…eller 🤔
Det är en bugg i vissa recept när det gäller den funktionen, följ receptet och bara dubbla det manuellt.
Hur många dagar kan dom stå innan man ater upp dom. Funderar på att baka idag tisdag men ska ätas på lördag.
Åh så smarrigt det ser ut! Det här ska jag testa till nyår! ☺
Hej! de ser supergott ut, kan man frysa in dem?
Åh så gott! Måste testa ! Tack för dina goda recept, jag och min familj älskar dem? Och..din blogg är så inspirerande att jag måste gå in och kolla vad du skrivit varenda dag! Kraaam och tack!
Tack snälla vad glad jag blir!! Kram och glad påsk!!
Hej och,
tack för en mycket inspirerande blogg! Jag undrar var du köper vanilj- och lakrispulver i Helsingborg.
Bor sedan några år här men har ännu inte hittat rätt bland allt nytt, affärer etc.
Ha en fin påsk!
Agneta
Hej! Ica maxi har! 🙂
Åh vet du, nu ska jag vara en tråkig besserwisser, bli inte arg men
50 g grädde, ska det vara så?
mvh/ Birgitta
Yes 0,5 dl, hade dock skrivit fel =) ändrar till 0,5 dl 🙂