5,3K
Skriv ut
Gooood morning!
Redan mitt-i-veckan! Tjoho! Eller iofs, man kanske inte ska hoppa jämnfota för att tiden går så fort.. hm. 😉
I går rostade jag lite nytt nötmusli, var EVIGHETER sedan jag åt keso/kesella med bär och nötmusli så det blev jag sugen på idag!
I går hade jag i blandade nötter, kokosflarn, vaniljpulver och torkad frukt.
Passade på att göra lite godis samtidigt! Mumsigt! Och perfekt som dessert eller som gott till kaffet! Våra barn tyckte det var jättegott och även vi som tog en i TV-soffan 😉
Skriv ut
Chokladflarn med Nötter & Superfruits
Ingredienser
- 200 gram 55-70% choklad
- Pecannötter
- Pistagenötter
- Torkade blåbär
- Torkade tranbär
- Torkade gojibär
- Torkade granatäpplekärnor
Instruktioner
- Smält chokladen i vattenbad eller i mikron och klicka ut 6-8 runda plättar på bakplåtspapper.
- Strössla på dina nötter och din torkade frukt. Låt kallna och förvara kallt i tättslutande burk
Näringsinnehåll
- Portioner: 7
15 kommentarer
Chokladflarnen ser väldigt goda ut men jag vet inte om jag vågar göra dom : det är fortfarande såååå svårt att bara ta EN i tv-soffan som du skrev… Har du eller någon av dina läsare något bra tips på hur man står emot att inte äta upp allt man precis bakat, hur man kommer bort från allt eller inget beteendet ?
Jag hade tagit mina egna känslor på allvar, har du svårt att hantera sådant – baka inget!! Det är inte alla som kan äta eller ha sådant här hemma. Jag skapar ju recept för att just ge alternativ, så som jag själv äter eller hur jag äter är inte implenterbart på alla. Kram!
Tack för ditt svar !
Du har rätt och jag väntar nog ett tag till med just det här receptet. Kram !
Mums – det är sååå gott! Perfekt även att göra av överbliven smält choklad efter bak.
Jag har gjort dem många gånger från https://simplytaralynn.com/2013/04/28/2-ingredient-organic-dark-chocolate-trail-mix-energy/ Jättegoda!
Vad kul! Ja det är ju ett simpelt recept så finns säkert på en massa ställen 🙂 Prov att ha pecannötter nästa gång (om du inte har det) jag tycker det är en otroligt god nöt!
Ser ju toppengott ut 🙂 Jag är lite nyfiken på glasburkarna du muslin i är det cult design? och har du köpt dessa nu nyligt, eller är det någon äldre modell (om det nu är cult ;-)) Väldigt fina är dom iaf.
Vad är det för fina burkar du har på bänken?
Cult Design!
Tack!
Det måste jag testa. Har en liten fråga till dej, vad tycker du om kvarg? Är så många som pratar om det jag har inte kollat vad det innehåller. Men är det nåt du tycker man kan käka om man tycker om tex Gi lchf?hur är det med finn crisp? Tack för alltid bra svar
Jag äter själv kesella emellanåt, även finn crisp även då det innehåller gluten som jag försöker undvika.
Hej!
Vilket smarrigt recept:)
Vart hittar man torkade blåbär och gojibär?
Ha en härlig onsdag!
Ica maxi tex! :))
Ser jättegoda ut! Dessutom är de så vackra också! 😉
De ska jag fixa till helgen!
Igår bakade jag din citronpaj som jag prövat på en gång tidigare för länge sedan. De n gången var jag inte helt imponerad, men kom fram till att jag antagligen gjort något fel den gången… För den jag gjorde igår blev himmelsk! Å barnen älskade den!
Tack för alla fina recept och tips. Och för dina inspererande bilder!
/Kitty