Ingredienser
- 1 gul lök
- 3 vitlöksklyftor
- 2 tomater
- 1 röd paprika
- 0,5 eko citron
- 1–2 msk Santa Maria Chipotle paste (beroende på hur starkt man föredrar)
- 1 dl kokosgrädde
- 2 dl skalade räkor
- salt, tamarisoja
- + koriander
- Shirataki nudlar
- deodoriserat kokosfett att steka i
Instruktioner
- Finhacka lök och vitlök, skär tomaterna i små tärningar. Skär paprikan i små bitar.
- Fräs lök, vitlök och paprika i kokosfett och rör sedan ner tomaterna. Rör ner kokosgrädden och saften från 1/2 citron. Krydda med chipotle paste och salt, peppar och tamari soja.
- Rör ner de sköljda nudlarna och avsluta med att hetta upp snabbt och röra ner räkorna.
- Förberedelsetid: 5
- Tillagningstid: 5
Näringsinnehåll
- Portioner: 2