Champinjoncrêpes med skinka (LCHF)

av Åse

God morgon!
Vilket väder! Regnet står som spön i backen och tur jag kom ut på hundpromenad innan det satte i gång!
Apropå hundar så hade jag mitt första möte med hundtränaren Hanna i går.
Vi vill ha hjälp med att få lugnare hundpromenader. Som det är idag så är de (främst den ena) väldigt uppspelt och stressad och skäller även på både hundar, cyklister, fåglar och bilar och det blir ju en ond cirkel. Vi vill kunna ha med våra hundar överallt! Det är två otroligt fina och mysiga killar som vi vill umgås mer med. Det känns toppen med Hanna! Hon tyckte inte de var något ”stort projekt” så med konsekvens och träning så blir det nog bra! ♥︎
08092014-2014-09-08 15.45.50


Mina älsklingar! Och min nya älsklingsjacka 😉
 
Till middag i går blev det helt fantastiskt goda Crêpes med ost, champinjon och skinkfyllning! YUMMY!!!
08082014-012A0131
08082014-012A0132

08082014-012A0143
 
Som dessert senare blev det limekvarg med hallon och mandelsmör. Så gott och fräscht!
08082014-012A0145

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Champinjoncrêpes med skinka (LCHF)


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

Ingredienser

  • 1 sats Pannkakor
  • 1 gul lök
  • 250 g champinjoner
  • 200 gr. rökt strimlad skinka
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 svampbuljongtärning
  • ev. salt och peppar
  • 2 dl riven prästost
  • smör

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 gr.
  2. Strimla skinka, finhacka lök och skiva champinjoner.
  3. Fräs allt i smör. Häll på grädden och smula i buljongen och låt koka ihop till en krämig sås. Smaka av med salt och peppar.
  4. Smörj en ugnsform och fördela smeten på varje pannkaka och vik sedan ihop dem och lägg i formen. Strö osten ovanpå och gratinera i ca 15 minuter.
  • Förberedelsetid: 20
  • Tillagningstid: 20

Näringsinnehåll

  • Portioner: 4

12 kommentarer

Louise 11 september, 2014 - 21:36

Hej
Vilken härlig jacka. Hur är den i storleken? Jag har 0 ibland och 1 ibland och är verkligen sugen på att köpa en:)
Kram
Louise

Svara
Åse 12 september, 2014 - 07:10

Jag har 1 , det har jag i andra OM också.

Svara
Sara 10 september, 2014 - 21:13

Hej,
Har följt din blogg länge och tycker du har superbra inlägg och recept. Hoppas det löser sig med hundarna, annars hjälper jag gärna dig, är hundinstruktör med 20 års erfarenhet av hund.

Svara
Åse 10 september, 2014 - 21:26

Tack snälla för erbjudandet!

Svara
Malin 10 september, 2014 - 17:10

Hej Åse!
Vad är det för limekvarg du äter? Jag trodde att alla smaksatta var sockerrika och därför avstått helt. Finns det ok alternativ så vore det toppen! Bra proteinkälla när man är sugen 😉

Svara
Åse 10 september, 2014 - 22:14

Det är Lindahls utan tillsatt socker. Supergod! Innehåller sötningsmedel dock.

Svara
Sockerberoende 9 september, 2014 - 22:20

Får så mycket inspiration av dig och din fina blogg! Jag vill också bli licenserad kostrådgivare men ska först ta mig ur mitt egna sockerberoende =)

Svara
Åse 10 september, 2014 - 22:20

<3 Stor kram!

Svara
Ewa Tillander 9 september, 2014 - 17:26

Hej Åsa!
Det ser jättegott ut. Jag använder mig ofta av dina recept härifrån bloggen eller dina kokböcker. Du har så bra, enkla och goda matidéer. Jag jämför ofta med recept från andra men upptäcker att jag nästan alltid väljer något från dig. TACK!
Ewa

Svara
Åse 9 september, 2014 - 19:16

Så GLAD jag blir, tack!!

Svara
Maria Nordström 9 september, 2014 - 09:34

Åh så fina hundar, vi har precis tagit bort våran för en vecka sen pga sjukdom och det är tungt så det blir nog en valp snart. Maten ser ju hur god ut som helst, det får bli middag idag. Tack för inspirationen. Ha en fin dag trots regn. Kram ❤️

Svara
Åse 9 september, 2014 - 13:16

Nämen vad trist 🙁 Beklagar! Stor kram!

Svara

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.